Aug
07
2016

Ny pjäs! Vad var det jag glömde?

21 Augusti kl. 15.00 på Teater Bråddgatan 34 har Teater Fenix premiär på sin nya barnpjäs Vad var det jag glömde? Just nu repeteras det för fullt och målgruppen 4-9 år ska testas under kommande veckor. Manus av Åsa Forsberg och Martin Öster. Regi: My Areskough. Scenografi och kostym:  Sara Kander, som också kommer att göra föreställningsaffischen. Medverkande på scen är Åsa Forsberg och Alexandra Ekelöf. Alexandra kommer också att mixa föreställningsmusik samt spela lite själv. Fiol är hennes huvudinstrument. Sömnad Gun Höög och Åsa Danielsson. Information & Bokning och Biljetter till premiären 21/8 eller till söndag 18/9 kl. 15.00 på Teater Bråddgatan 34 i Norrköping? Kontakta Linda Moberg 011-13 01 80, 070-734 44 77

Se nedan. Lite förhandspress att läsa om föreställningen.

Förhandsreportage  Folkbladet.
http://www.folkbladet.se/kultur-noje/glomskans-teater-trader-fram-om4174050.aspx

Förhandsreportage Norrköpings Tidningar.                                                                                                                                                                                                                     http://www.nt.se/kultur-noje/vart-ar-elsa-pa-vag-om4176168.aspx

Written by Asa in: Okategoriserade |

Powered by WordPress | Design: Teater Fenix av Viktor Stenberg & Louisa Moberg | background foto: Fredrik Edvardsson